Счетоводство + уебсайт с 200 лв отстъпка от студио за уеб дизайн PIXEL DREAM®

Вие сте тук: Начало » Пакетни услуги » Безплатна изработка на сайт от Pixel Dream®

Счетоводно обслужване плюс изработка на уебсайт с 200 лв отстъпка - пакетна услуга от Счетоводна къща Гарант и студио за уеб дизайн PIXEL DREAM®

pixel dream logo

При сключване на едногодишен договор за счетоводно обслужване получавате възможността да поръчате изработка на фирмен уебсайт. Срокът за изработка на сайта е 30 дни.

Смятаме, че това е добър начин да получите повече стойност срещу парите, които заплащате за счетоводното обслужване. Един добър уебсайт би могъл доста да помогне за развитието на бизнеса Ви.

 

Всеки клиент на счетоводна къща Гарант има възможността да получи 200 лв отстъпка от услугите по изработка на фирмен уеб сайт или редизайн на съществуващ от студио за уеб дизайн PIXEL DREAM® - гр. Пловдив

 

Защо предлагаме подобна услуга?

Имаме интерес бизнесът на клиентите ни да се разраства. Затова, с каквото можем, им помагаме. Искаме парите, които ни плащат за счетоводните ни услуги, да се превърнат от обикновен разход за външна услуга в инвестиция.

Освен това в съвременния свят значението на счетоводството не е така голямо, както в миналото. Днес водещи за успеха на фирмата са маркетинга, рекламата и умението да продаваш продуктите и услугите си.

Партньорите ни от студио PIXEL DREAM® са добри в това. Вярваме, че те могат да помогнат много за развитието на бизнеса Ви.

 

Повече за студио за уеб дизайн PIXEL DREAM®

Студио PIXEL DREAM® е фирма за изработка на уеб сайтове, базирана в град Пловдив. Предлагат цялата палитра от услуги, свързани с успеха на фирмите в интернет.

Всеки от клиентите на студио PIXEL DREAM® получава:

  • Красив, модерен и свеж уеб сайт.
  • Широк кръг от услуги, свързани с популяризиране на фирмения сайт и осигуряване на посетители.
  • Поддръжка, редизайн и осъвременяване на съществуващи сайтове.
  • Много други услуги, свързани с фирмената идентичност в уеб.

 

Студио PIXEL DREAM® работи съвместно със счетоводна къща Гарант, за да осигури на клиентите ни услуга с реална полза за всеки бизнес.

Научете повече за студио PIXEL DREAM® от официалния им сайт».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пакетните услуги са безплатни за клиентите ни

Научете с какво още можем да сме полезни за бизнеса Ви