Отдалечен достъп до счетоводните Ви данни и обмен на документи в реално време

Отдалечен достъп до счетоводна къща

Вие сте тук: Начало » Пакетни услуги » Счетоводство Online

Цялото счетоводство е на компютъра Ви

Системата ни за Online счетоводство е бърз и ефективен начин за достъп до счетоводната Ви информация - от всеки компютър, по всяко време, от всяка точка на света. Тази услуга е напълно безплатна за всеки клиент.

Какви са възможностите:

  • Можете по всяко време чрез интернет да направите самостоятелно най-важните справки - например дължимият до момента ДДС, или задълженията на клиентите Ви към фирмата.
  • В случай, че поискате от счетоводителя си конкретен документ (например служебна бележка за доходите на служител, фактура, справка за неизползвания отпуск и др.), то Вие я получавате в папка на Вашия компютър до 30 секунди по-късно.
  • Системата позволява да ни изпращате и да получавате документи по изключително бърз и ефективен начин.

 

Смисълът на тази система е да получите продукт, съчетаващ предимствата на професионалните счетоводни услуги с удобството на собствения счетоводен отдел.

 

Как действа системата за Online счетоводство?

  1. Всеки наш клиент получава безплатно устройство (флаш памет), което е техническото средство, необходимо за връзка със сървъра ни.
  2. След като поставите устройството в USB входа на компютъра Ви, то автоматично се свързва със сървъра посредством 128 bit криптирана връзка.
  3. На флаш паметта се намира папка с име "Счетоводна къща Гарант", чрез която винаги имате достъп до актуалните счетоводни данни. Чрез тази папка също така можете да получавате или изпращате документи.

Счетоводство онлайн

Защо е полезна системата за Online счетоводство?

  • Не сте зависими от работното ни време. Имате достъп до актуалната счетоводна информация по всяко време на денонощието.
  • Имате достъп до счетоводството си от всеки компютър на света. Просто поставете флаш паметта в USB входа на компютъра.
  • Можете да ни изпращате фактурите и другите документи в края на работния ден - като ги сканирате и поставите в папката. На следващия ден вече са обработени.
  • Получавате всякакви справки и документи до 30 секунди след като сте ги поискали - появяват се в папка на Вашия компютър, в удобен за Вас формат.

 

Научете повече детайли относно Online счетоводството

Имаме специална публикация в блога