Help Desk система за клиентска поддръжка

Вие сте тук: Начало » Пакетни услуги » Help Desk система за клиентска поддръжка

Online Help Desk система за клиентска поддръжка

help desk система - счетоводна къща Гарант

 

 

 

Help Desk системата на счетоводна къща Гарант е още един начин за комуникация с нас. С нейна помощ можете да отправяте запитвания към счетоводителя, да поискате различни справки и отчети, както и да изпращате и получавате различни файлове - например фактури, банкови извлечения и др.

Важните неща около бизнеса ви ще бъдат съхранени на сигурно място - и няма да са скрити между други кореспонденции. Освен това да получите изчерпателен писмен отговор по някой сложен счетоводен казус често е по-добрият вариант, в сравнение с разговор по телефон, например.

 

Help Desk системата на счетоводна къща Гарант е добър начин да получите съвети, информация и различни счетоводни справки - и целият архив на разговорите ни да бъде на едно място - подреден по дати.

 

контролен панел - Help Desk система

Кликнете върху снимката за по-голям размер

 

Вие ще получите достъп до Help Desk системата с потребителско име и парола, известни само на Вас. След като се логнете в профила си, имате възможност да прегледате всички досегашни заявки и въпроси, които сте имали в миналото.

Другата опция е да създадете нова заявка. Нашата Help Desk система е достъпна по всяко време на денощието.

Можете да ни пишете и в почивните дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

helpdesk заявки

Кликнете върху снимката за по-голям размер

Имате възможност да изпратите заявката както до управителя на счетоводна къща Гарант, така и до конкретния счетоводител, ангажиран с фирмата Ви. Имате възможност да отбележите и приоритета на заявката си - ако сметнете, че въпросът е изключително важен, просто отбележете степен - Hight

Ние постоянно следим качеството на комуникацията между Вас и служителите ни. Историята на запитванията Ви се пази - и това ни позволява непрестанно да подобряваме качеството на обслужването.

Help Desk системата е удобен начин да изпращате и получавате файлове. Например, можете да направите заявка за издаване на служебна бележка за доходите - и тя ще Ви бъде изпратена като част от конкретната заявка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предимства на Help Desk системата за клиентска поддръжка:

Ето някои от най-сериозните предимства на тази система:

  • Пълна хронология на Вашите заявки. Можете да се върнете назад в историята и да проследите развитието на даден проблем.
  • Удобство при използването - имате достъп до системата по всяко време на денонощието.
  • Контрол върху качеството на комуникацията между Вас и нашите служители.

 

Help Desk системата е още един начин да подобрим комуникацията с клиентите ни. Смятаме, че тя е полезна и отговаря на целта ни да предложим модерно и качествено счетоводно обслужване.

клиентска поддръжка - счетоводна къща Гарант

 

 

 

 

 

 

 

Пакетните услуги са безплатни за клиентите ни

Научете с какво още можем да сме полезни за бизнеса Ви